Voor onze sponsoren en partners reserveren we de beste seats! Jullie kunnen kiezen welk sponsorpakket het beste bij je past! Wil je dichtbij de octagon zitten en Stichting D.C.E. en de lokale jongens helpen? Kies dan een van onderstaande sponsorpakketten (exclusief BTW)

Hoofdsponsors:
Een hoofdsponsorpakket is voor 1000,00 euro aan financiële waarde. Dit kan in geld of natura zijn. Bij het sponsorpakket is inbegrepen:
-Vier stoelen op de eerste rij.
-Acht keer logovermelding in de octagon.
-Hoofdsponsors worden geïnterviewd.
-Mogelijkheid tot eigen extra reclame in overleg met Stichting DCE   

Algemene sponsors:
Voor onze sponsors bieden we de beste zitplekken aan in combinatie met de zichtbaarheid van hun bedrijf. Zo krijgen de sponsoren een unieke beleving en naamsbekendheid voor een eerlijke prijs. De sponsorpakketten die men kan afsluiten:
-Sponsorpakket 1: 1 stoel op de eerste rij plus tweemaal je logo in de octagon voor 200,00 euro.
-Sponsorpakket 2: 2 stoelen op de eerste rij plus tweemaal je logo in de octagon voor 300,00 euro. De logo’s van de bedrijven komen klein op de site te staan,
Sponsorpakket 3: 2 stoelen op de eerste rij plus 4 keer je logo in de octagon voor 400,00 euro. De logo’s van de bedrijven komen groter op de site te staan.
Sponsorpakket 4:2 stoelen op de eerste rij plus 6 keer je logo in de octagon voor 500,00 euro. De logo’s van de bedrijven komen groot op de site te staan.


Wil je sponsoren maar niet aanwezig zijn op het evenement:
Sponsorpakket 5: Tweemaal logo in de octagon 100,00 euro.
Sponsorpakket 6: Viermaal logo in de octagon 200,00 euro.
Sponsorpakket 7; Zesmaal logo in de octagon 300,00 euro.