Voor onze sponsoren en partners reserveren we de beste seats! Jullie kunnen kiezen welk sponsorpakket het beste bij je past! Wil je dichtbij de octagon zitten en Stichting D.C.E. en de lokale jongens helpen? Kies dan een van onderstaande sponsorpakketten.

Een hoofdsponsorpakket is voor 1000,00 euro aan financiële waarde. Dit kan in geld of natura zijn. Bij het sponsorpakket is inbegrepen:
-Vier stoelen op de eerste rij aan de octagon!
-Acht keer logovermelding op het sponsordoek waar de atleten worden geïnterviewd.
-Hoofdsponsors worden geïnterviewd.
-Mogelijkheid tot eigen extra reclame in overleg met Stichting DCE.

Algemene sponsors:
Voor onze sponsors bieden we de beste zitplekken aan in combinatie met de zichtbaarheid van hun bedrijf. Zo krijgen de sponsoren een unieke beleving en naamsbekendheid voor een eerlijke prijs. De sponsorpakketten die men kan afsluiten:
-Sponsorpakket 1: 1 stoel op de eerste rij plus tweemaal je logo op sponsordoek voor 200,00 euro inclusief btw.
-Sponsorpakket 2: 2 stoelen op de eerste rij plus tweemaal je logo op sponsordoek voor 300,00 euro inclusief btw. De logo’s van de bedrijven komen klein op de site te staan,
Sponsorpakket 3: 2 stoelen op de eerste rij plus 4 keer je logo op sponsordoek voor 400,00 euro inclusief btw. De logo’s van de bedrijven komen groter op de site te staan.
Sponsorpakket 4:2 stoelen op de eerste rij plus 6 keer je logo op het sponsordoek voor 500,00 euro inclusief btw. De logo’s van de bedrijven komen groot op de site te staan.

Wil je sponsoren maar niet aanwezig zijn op het evenement?
Sponsorpakket 5: Tweemaal logo op sponsordoek 100,00 euro inclusief btw.
Sponsorpakket 6: Viermaal logo op sponsordoek 200,00 euro inclusief btw.
Sponsorpakket 7; Zesmaal logo op sponsordoek 300,00 euro inclusief btw.